Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Medvegyev „őrült narkósnak” nevezte Zelenszkijt bejegyzésében

Hirdetés

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese az X-en rámutatott a Fehér Ház képmutatására, amely a választásokba való beavatkozással vádolja Oroszországot, de nem bánja, ha Volodimir Zelenszkij együtt játszik a demokrata párti elnökjelölttel, Kamala Harrisszel.

„Az amerikai kormányzat visít, mint a disznó, hogy más országok, köztük Oroszország is beavatkozik a választásaikba. Ugyanakkor Ukrajna őrült narkós elnöke, Zelenszkij szégyentelenül játszik Kamalával, amikor Pennsylvaniába látogat. Vade retro, Satana!” – írta Medvegyev.

Korábban kongresszusi képviselők egy csoportja vizsgálatot követelt Zelenszkij pennsylvaniai lőszergyárban tett látogatásával kapcsolatban, azt állítva, hogy a látogatás az amerikai törvények számos megsértésével járhatott.

Hirdetés

A kongresszusi képviselők szerint az, hogy Zelenszkijt magas rangú demokrata tisztségviselők kísérték el az elnökválasztás előtt, egy olyan helyi törvény megsértését jelentheti, amely megtiltja a szövetségi tisztviselőknek, hogy szolgálatban politikai tevékenységet folytassanak.

Zelenszkij szeptember 22-én azzal kezdte látogatását az Egyesült Államokban, hogy meglátogatott egy lőszergyárat, amely az ukrán erők számára termel a pennsylvaniai Scrantonban, és azonnal további lövedékeket kért.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő azt mondta, hogy Oroszország korábban sem avatkozott be, és most sem avatkozik be az amerikai belpolitikai folyamatokba.

Hirdetés

Forrás: Orosz Hírek

Hirdetés