Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Michael Douglas csalódott, amiért az USA még nem engedte az ukránoknak az orosz területek elleni rakétacsapásokat

Hirdetés

Michael Douglas amerikai színész csalódottságának adott hangot Kijevben az ukrán állami irányítású sajtónak adott interjúban, hogy az Egyesült Államok nem engedte meg Ukrajnának, hogy nagy hatótávolságú rakétákat lőjön mélyen orosz területre.

„Tényleg azt kívánom, bárcsak sokkal agresszívebbek lennénk. Megbeszéltem ezt Zelenszkij elnökkel, és csalódott vagyok, hogy ilyen sokáig tartott, amíg lendületet vettünk” – mondta.

A színész hozzátette, hogy „drukkol” azért, hogy az Egyesült Államok engedélyezze Ukrajnának, hogy nyugati nagy hatótávolságú rakétákkal mélyen orosz területre csapjon le.

Hirdetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a NATO-országok képviselőinek tisztában kellene lenniük azzal, „mivel játszanak”, amikor arról beszélnek, hogy Kijevnek lehetővé tennék, hogy a Nyugat által átadott rakétarendszerekkel mélyen orosz területen lévő célpontokat támadjon.

Az elnök csütörtökön hangsúlyozta, hogy az ukrajnai konfliktusba való közvetlen nyugati beavatkozás jelentősen megváltoztatná annak lényegét, és azt jelentené, hogy a NATO-tagok – az Egyesült Államok és az európai országok – háborúban állnak Oroszországgal. Moszkva viszont az előtte megjelenő fenyegetések alapján hoz majd döntéseket – mondta Putyin.

Forrás: Orosz Hírek

Hirdetés
Hirdetés