Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Nyugaton rájöttek Soros tervére: döbbenetes módszerrel avatkozna be a sorsdöntő amerikai elnökválasztásba

Hirdetés

A milliárdos által támogatott baloldali szervezetek egyre merészebben dolgoznak.

A Soros György milliárdos által támogatott baloldali szervezetek hálózata a bevándorlók és menekültek honosításán és mozgósításán dolgozik annak érdekében, hogy aktivizálhassák őket az ingadozó államokban – írja a The Daily Wire.

A lap szerint a szervezetek nem is titkolják, hogy céljuk az országos, állami és helyi választások kimenetelének befolyásolása.

Hirdetés

Ezen csoportok közül a legfontosabb a National Partnership for New Americans, amely magát az USA 60 vezető bevándorló- és menekültjogi szervezetéből álló multietnikus partnerségi hálózatnak nevezi. A csoport 2016 és 2021 között 560 ezer dollárt kapott Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától.

A The Daily Wire kiemelte, hogy eddig 250 ezer bevándorlót segített amerikai állampolgársághoz,

és nagy szerepet játszott az állampolgárság megszerzésének megfizethetőbbé és elérhetőbbé tételét célzó érdekérvényesítésben. A demokraták gyakran azzal cáfolják az illegális bevándorlással kapcsolatos republikánus érvet, miszerint a baloldal a migránsok segítségével akarja bebetonozni hatalmát, hogy az illegális bevándorlóknak nincs szavazati joguk.

Hirdetés

A Soros által finanszírozott csoport törekvései azonban jelzik, hogy a baloldal valóban politikai eszközként tekint a bevándorlásra – mutatott rá a lap. Szintén fontos szereplő ebben a tekintetben az Immigrant Legal Resource Center, egy olyan szervezet, amely 2016 és 2022 között közel 7 millió dollárt kapott Sorostól. A Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásának célja az állampolgárság megszerzésének elősegítése a jogosult bevándorlók körében, a folyamathoz való segítségnyújtás, valamint a civil részvételük ösztönzése.

Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés