Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Orbán Viktor még meg sem érkezett, de máris balhéznak a libsik Kötcsén

Hirdetés

A 23. kötcsei pikniken mindenki Orbán Viktor miniszterelnök beszédét várja, viszont a miniszterelnök még meg sem jelent a helyszínen, az ellentüntetők már megafonon lejátszott Bödőcs-előadásokkal és különböző molinókkal vonulnak a Dobozy-kúriához.

Szeptember 7-én, szombaton tartja szokásos évi kötcsei piknikjét a Fidesz és holdudvara a Dobozy-kúriánál, ahol a legnagyobb eseménynek hagyományosan az számít, amikor  Orbán Viktor miniszterelnök beszédében kijelöli az elkövetkezendő időszak politikai és gazdasági stratégiáit, irányelveit.

Hirdetés

Pénteken még Olaszországban szólalt fel a kormányfő egy gazdasági fórumon, ahol arról beszélt, hogy az Európai Unión belüli politikai egységet el kell felejteni, a legfontosabb a versenyképesség – amelynek érdekében tevékenykednek a féléves soros magyar elnökség alatt – és hogy „Magyarországon nincsenek migránsok”, szemben Európa nyugati részével.

Szombaton viszont már Kötcsén van jelenése Orbán Viktornak, ahol az év egyik legfontosabb eseményének számító pikniken elmondja, hogy merrefelé kormányozná Magyarország hajóját az elkövetkezendő hat-tizenkét hónapban. Ám Orbán Viktor még meg sem érkezett a helyszínre, az ellentüntetők már gyülekeznek a környéken. Kötcsére megérkezve helyszínen lévő Indexesek elmondták, hogy a „haza eladó – vedd meg Viktortól” feliratú táblák fogadják a már ottlévőket.

A DOBOZY-KÚRIA FELÉ HALADVA „PEDOFIDESZ”, VALAMINT „MAGYARORSZÁG DIKTATÚRA” FELIRATÚ MOLINÓKKAL LEHET TALÁLKOZNI

Hirdetés

A megafon segítségével egy Bödőcs Tibor-előadást lejátszó ellentüntetővel szemben a biztonsági őrök intézkedtek, miközben valaki egy másik megafonba azt kiabálta, „nehogy már magyarázkodni kelljen, hogy miért használ valaki megafont egy véleménynyilvánításon.”

Az Index jelentése szerint megérkezett a helyszínre Takács Péter egészségügyi államtitkár, akinek az egyik ellentüntető a „kötcsei licit” névre keresztelt játékpénzt próbált átadni.

Forrás: Index

Hirdetés

Hirdetés