Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Putyin tűpontosan leírta a kiábrándítóan szomorú valóságot

Hirdetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök – aki kedden Mongóliában tesz látogatást – az Onodor nevű mongol lapnak adott egy hosszú interjút az eseményt megelőzően, amit itthon az Index.hu szemlézett. A RIA Novosztyi szerint az orosz elnök közölte: „A jelenlegi ukrajnai helyzetet jelentősen befolyásolta egy sor külső és belső tényező.” Majd hozzátette, hogy a „kollektív Nyugat – élén az Egyesült Államokkal – célzottan oroszellenes politikája” az elsődleges oka az ukrajnai tragikus eseményeknek.

– Ők évtizedek óta teljes ellenőrzésre törekszenek Ukrajna felett. Finanszírozták az ottani nacionalista és oroszellenes szervezeteket, szisztematikusan elültetve azt a koncepciót, miszerint Oroszország állítólag Ukrajna örök ellensége, létének legfőbb fenyegetése – mondta Putyin, majd hozzáfűzte:

Szerinte Ukrajna lényegében egy alkualap lett a Nyugat geopolitikai törekvéseinek megvalósításához.

Hirdetés

– A nyugati elitek továbbra is nagymértékű politikai, pénzügyi és katonai támogatást nyújtanak a mai rezsimnek, amelyet fegyverként tekintenek az Oroszország elleni harcban. Ezt mindannyian látjuk, és továbbra is következetesen végrehajtjuk a kijelölt feladatokat egy különleges katonai művelet keretében, hogy biztosítsuk Oroszország és polgáraink biztonságát – tette hozzá az orosz elnök.

A kritikusaink bizonyára azt várnák most tőlünk, hogy a magunk eszközeivel szálljunk szembe az orosz elnökkel, és bíráljuk Vlagyimir Putyint a nyilatkozata miatt. De mit tehetünk akkor, ha mi is úgy gondolkodunk és vélekedünk, ahogy Oroszország első embere? Nem azért, mert kedveljük vagy mert megfizet ezért minket, hanem mert magunk is így gondoljuk a történteket és a jelenlegi helyzetet.

Az első perctől kezdve azt mondjuk, hogy Ukrajna csak eszköz a globalisták kezében Moszkva meggyengítésére, illetve arra, hogy éket verjenek Oroszország és az Európai Unió közé, utóbbit függő helyzetbe kényszerítve ezzel. Sokan gondolkodnak úgy, hogy a kontinensünk egyre inkább gyarmati sorba süllyed, nem lesz több mint piac a tengerentúli termékeknek…

Hirdetés

A kérdés csak az, hogy az ukránok miért hoznak ekkora áldozatot, és meddig hajlandók még kiszolgálni a Nyugatot? Lehet, hogy nem sokáig… Bár nem tudunk, hallunk róla, de könnyen lehet, hogy a mélyben forrnak az indulatok. S ha azok egyszer a felszínre törnek, akkor az mindent megváltoztathat! S abból aligha a Zelenszkij-kurzus jön ki jól!

Forrás: Bekezdések.hu

Hirdetés
Hirdetés