Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Sírhatnak a globalisták, Putyin népszerűsége az egekben!

Hirdetés

Megugrott a bizalom Putyin iránt Oroszországban – ezzel a címmel közölt cikket a Magyar Nemzet. Mint írták, az Oroszországban végzett legfrissebb közvélemény-kutatás szerint Vlagyimir Putyin elnök bizalomszintje nyolcvan százalékra emelkedett, jelezve a lakosság erősödő bizalmát. A FOM (Közvélemény-kutató Alapítvány) legújabb felmérése alapján a Putyinnal szembeni bizalom két százalékponttal nőtt.

A közvélemény-kutatás során 1500 orosz állampolgárt kérdeztek meg szeptember 13. és 15. között, amelynek eredményei azt mutatják, hogy a megkérdezettek nyolcvan százaléka bízik az elnök irányításában. – Ezen kívül a válaszadók 79 százaléka úgy véli, Putyin jól végzi a munkáját az ország vezetőjeként – írta meg a Life.ru alapján a Magyar Nemzet.

A felmérés más részein a kormány teljesítményét is értékelték, ahol 51 százalék adta pozitív visszajelzést, míg Mihail Misusztyin miniszterelnök jó munkáját 56 százalék emelte ki. A politikai pártok támogatottságát is vizsgálták: az Egyesült Oroszország párt 44 százalékkal vezet, míg a Kommunista Párt nyolc százalékot, a LDPR kilenc százalékot, a Tiszta Oroszországért párt négy százalékot, és az Új Emberek három százalékot tudott felmutatni.

Hirdetés

Ami fontos, a két és fél éve tartó különleges katonai művelet ellenére Vlagyimir Putyin elnök népszerűsége nem kopik Oroszországban, sőt, ezek szerint még emelkedett is.

Hiába az elhúzódó konfliktus, a nyilvánvaló veszteségek, a jólét kárára működő hadigazdálkodás, úgy tűnik, az orosz társadalom nem áll ki Putyin elnök mögül. Annak ellenére (vagy azzal együtt) sem mennek szembe az orosz elnökkel, hogy Ukrajna az utóbbi időben nyugati fegyverekkel támad oroszországi célpontokat, sőt, szárazföldi alakulatokkal be is tört a Kurszki területre.

Vagyis minden bizonnyal az oroszok a háború részének tekintik az ilyen fejleményeket, és bíznak abban, hogy az orosz hadsereg kézben tartja az eseményeket. Ez utóbbi pedig talán a legrosszabb hír az ukránoknak, mert a globalisták azzal érveltek az AFU oroszországi betörése mellett, hogy annak hatására az orosz társadalom szembefordulhat Putyinnal. Hát nem tették, sőt, talán még inkább mellé álltak. S ezért a felismerésért brutális árat fizet(ett) az ukrán hadsereg a Kurszki területen…

Hirdetés

Forrás: Bekezdések

Hirdetés