Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Szentkirályi is helyretette a gátakon ripacskodó Magyar Pétert

Hirdetés

“Péter, arra kérlek, hogy ne használd az árvízvédelmet a politikai haszonszerzésed következő epizódjaként”– szólította fel Szentkirályi Alexandra Magyar Péter, aki napok óta pózol a gátakon és kritizálja, szidja a védekezésben résztvevő szerveket. ” nyilván láthatod, hogy mindenki kint van a gátakon, akinek ott dolga van, sőt több ezer önkéntes is segíti a munkát (…), pont őket támadod, amikor azt a látszatot kelted mintha gond lenne a védekezéssel – mondja Facebookra feltöltött videóüzenetében Szentkirályi.

Magyar Péterről az elmúlt napokban több fotó is megjelent, ahogy márkás, méregdrága viseleteben, kemény munkát mímelve pózol az árvízi védekezésnél a gátakon. Persze szigorúan berendezett kényelmes pihenősarkokkal támogatóit is odacsődítette. Azóta folyamatosan azt üzengeti, hogy ők a hősök, a nagy problémamegoldók és a védekezésben résztvevő hivatásos szervek munkája nem megfelelő.

Hirdetés

Magyar a legnagyobb katasztrófát is saját maga sztárolására és pártja építésére használja, az árvízi védekezést pedig szereplésre. Azok sem szentek számára akik vállat vállnak vetve fogtak össze és dolgoznak együtt azért, hogy megvédjék az országot az évtized áradásától.

Ezt elégelte meg Szentkirályi Alexandra és videóüzenetet küldött a Tisza Párt vezérének.

A vízügy és a katasztrófavédelem szakemberei, a tűzoltók, a katonák, a rendőrök és az önkéntesek is mind együtt dolgoznak. Pont őket támadod azzal, hogy azt a látszatot kelted, mintha gond lenne a védekezéssel. Szerinted hogy kerültek a töltésekre a zsákok? Ki vitte oda a sok ezer köbméter töltőhomokot, ki biztosítja a védműveken dolgozó munkagépeket?-tette fel a kérdést Szentkirályi?

Hirdetés

Majd hozzátette, hogy Magyar hagyja békén azokat az embereket, akik éjjel-nappal a gátakon dolgoznak és ne  rombolja az emberek védekezésbe vetett hitét.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés