Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Trump szerint „Ukrajna nincs többé”

Hirdetés

Donald Trump amerikai elnökjelölt azt mondta, hogy „Ukrajna nincs többé”, mert az ország nem volt hajlandó 2022-ben „rossz üzletet” kötni. A republikánus ezt egy észak-karolinai kampányrendezvényen mondta.

„Egyszerűen nem tudják, mit tegyenek. Mert Ukrajna már nincs többé. Ukrajna már nem létezik. Soha nem fogják tudni újjáépíteni ezeket a városokat és településeket, és soha nem fogják tudni visszahozni a halott embereket, annyi halott embert” – mondta Trump a nagygyűlésen.

Szerinte „bármilyen megállapodás, még a legrosszabb is, jobb lenne, mint ami most van. És mi továbbra is dollármilliárdokat adunk egy olyan embernek, aki nem hajlandó alkut kötni – Zelenszkijnek” – tette hozzá Trump.

Hirdetés

„Ha rossz alkut kötöttek volna, az is sokkal jobb lett volna. Feladtak volna egy kicsit, és mindenki élne, és minden épület épségben állna, és minden torony még 2000 évig állna” – tette hozzá.

Véleménye szerint az alku létrejöhetett volna, de „Joe Biden és Kamala Harris hagyta, hogy ez megtörténjen, mivel továbbra is olyan pénzzel és munícióval látták el Zelenszkijt, mint még soha a történelemben”.

Trump úgy véli továbbá, hogy „Ukrajnának elfogynak a katonái”.

Hirdetés

„Kisgyerekeket és idős embereket használnak, mert a katonáik meghalnak, és más dolgok is történnek velük, amiről nem is akarunk beszélni” – tette hozzá.

Trump meg van győződve arról, hogy ha Kamala Harris megnyeri a választást, „még több ember fog meghalni Ukrajnában, még több város fog elesni”.

Forrás: Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu
Bedezsolt.hu – X/TwitterTelegram

Hirdetés

Hirdetés