Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Úgy tűnik Magyar Péter újabb ellenségre talált

Hirdetés

Hadházy Ákos már korábban is pedzegette, hogy nagyon kíváncsi Magyar Péter magyarázatára, miután a Diákhitel Központ szerződéseit átvizslatva úgy találta, hogy évi 50 milliárdos csalás történt. Akkor Magyar azt ígérte, hogy a választások után megbeszélik mi, miért történt, hiszen őt “kenyszerítették”, hogy ilyenekbe belemenjen. A találka megvolt, a magyarázkodás is elhangzott, de Hadházy most új szagot fogott. Ezúttal viszont a Facebookon megy az üzengetés, a végszó pedig úgy tűnik a bíróságon lesz kimondva. 

Hadházy Ákos egy nagyon ráérős politikus, hiszen mindig azt nézi, hogy más mit csinál. Nem meglepő, hogy ennyi ideje van, hiszen ő nem csinál különösebben semmit. Most mégis hátradőlve kacarászunk az adok-kapokon közte és Magyar Péter között, aki sokak szemét szúrja, főleg az ellenzéki oldalon.

Mint emlékezetes, Hadházy korábban a diákhitel-ügyek miatt szállt rá Magyarra, hiszen ő volt a vezetője a központnak, ő mondott áment a szerződésekre. Akkor egy-egy lerogánozás és egy-egy lefideszesezés után megállapodtak, hogy majd a választások után leülnek és jöhet a magyarázatcunami. Ez állítólag meg is történt, Magyarnak sikerült is kimagyaráznia, hogy neki tulajdonképpen “pisztolyt tartottak” a fejéhez, hogy túlárazott szerződésekre bólintson rá.

Hirdetés

Hadházy nem áll le, jöhet a vagdalkozás

A lódoktorként elhíresült politikus viszont nem hagyta annyiban, tovább kutakodott a szerződések között és szimatot fogott. Találatát viszont most jobbnak látta a Facebookra kiírni, amiben azért sikerült vádaskodnia is, hiszen azt írja:

szúrópróbaszerűen megnézett dokumentumok alapján nem tűnik valószínűnek, hogy Magyar Péter csak Rogán utasítására írt alá felesleges és/vagy túlárazott szerződéseket olyan cégekkel, amelyekről nem sikerült megmagyarázni, miért őket hívták meg a munkára.

Hirdetés

Több sem kellett, hogy felbőszítse Magyar Pétert, az igazság bajnokát, aki pár perc múlva már válaszolt is Hadházynak egy kommentben.

A sejtetés és más felesleges besározása káros dolog, főleg, ha egy konkurens ellenzéki pártról van szó, amely szemben önökkel 14 év után először valóban képes legyőzni a maffia kormányt és nem csak arról beszél (mint például ön), hogy ilyen szabályok mellett mit miért nem lehet. Képviselő úr, ne FB-posztokat írogasson, hanem tegyen feljelentést, ha ön szerint valami jogszabályokba ütközik. Nekem tiszta a lelkiismeretem.

“Szegény” Hadházy ezt azután kapta, hogy posztjában azért azt is leírta, hogy

Hirdetés

Magyar Pétert az ellenzék fontos tagjának tartom, nincs kétségem afelől, hogy le akarja győzni a Fideszt.

Ugyanakkor ezek miatt az ügyek miatt tartja távol magát a Tisza Párttól.

Hadházy egyébként válaszolt a posztra, hiszen ő is nagyon szívesen jár bíróságra. Mint írja:

Hirdetés

Ha Ön úgy gondolja, hogy egy büntetőeljárás a megfelelő módszer ezek kivizsgálására, és a nyitva maradt kérdésekre nem kíván nekem válaszolni, akkor természetesen megteszem a feljelentést, ahogy megtettem Tóth Csaba, Horváth Csaba, Gajda Péter és Czeglédi Gergő ügyében is (valószínűleg a sor folytatódik majd még, és lesz DK-s szereplő is a listán).

A cicaharc tehát már nem csak Gyurcsány és Magyar, hanem Hadházy és Magyar között is folytatódik, mi pedig kérünk egy kávét eme csodálatos sárdobálás szemléléséhez.

Forrás, fotó: Facebook – Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés