Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Videó: így menekül a vita elől Magyar Péter

Hirdetés

Nemrég még a kormány belső magjába sorolta Orbán Balázst, ma már azt állítja, funkciója sincs a kormányban.

Kezd egyre szürreálisabbá és nevetségesebbé válni, ahogy Magyar Péter mindenképp ki akar bújni az Orbán Balázzsal folytatandó vita alól; a Tisza Párt elnöke közben azt hangoztatja, ő Orbán Viktor kormányfővel szeretne ringbe szállni.

A miniszterelnök politikai igazgatója Facebook-posztban ír arról, hogy Magyar az „elmúlt napokban mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát közöttünk, amit a köztelevízió javasolt. Sebaj. Ezúttal személyesen teszek egy kísérletet”.

Hirdetés

Orbán Balázs legutóbbi, vasárnapi bejegyzésében azt javasolta, az Európai Parlamentben, a magyar uniós elnökség bemutatása kiváló alkalom lehet, hogy a magyar közmédia szervezésében megtartsák végre kettejük között a vitát, és

felszólította a Tisza Párt elnökét, hogy vállalja el, ne legyen gyáva.

Most akkor a belső maghoz tartozik, vagy funkciója sincs?

Hirdetés

Magyar Péter a minap a Partizánban is kijelentette, a köztévé gúnyosan arra a napra hívta meg őt, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét vitázni, amikor majdnem tetőzött a Duna, és ráadásul Orbán Balázzsal, akinek se az „állampártban”, se a kormányban nincs funkciója. S bár nem akarja megbántani a miniszterelnök politikai igazgatóját – közölte –, ilyen alapon meghívhatnák a vitára a Karmelita palota portását vagy egy megafonos propagandistát.

A Tisza Párt elnökének a megjegyzése azért komikus, mert korábban viszont éppen arról beszélt Gulyás Mártonnak, hogy szerinte a kormánynak van egy belső magja, és ott, valamint a Fidesz-elnökségében s nem a kormányülésen dőlnek el a fontos dolgok.

Amikor a riporter megkérdezte, kik tartoznak bele a belső magba, Magyar Rogán Antal és Gulyás Gergely mellett Orbán Balázst is megnevezte.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés