Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempészés miatt letartóztatott tiszás politikussal készült közös képeit

Hirdetés

Cigarettacsempészés gyanújával letartóztatták a Tisza Párt egyik vezető szervezőjét. Bár az ügyészség neveket nem közölt, egy, az ügyre rálátó forrásunk szerint az egyik gyanúsított a párt Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei és szolnoki koordinátora, aki korábban részt vett Magyar Péter pártjának az MTVA székház előtt tartott tüntetésén is, – írja a Mandiner.

A botrány kirobbanása után a Magyar Nemzet megkereste a Tisza Párt sajtóosztályát, amely megerősítette, hogy a letartóztatott személy regisztrációját azonnal törölték, ezzel elismerve, hogy a párt megyei koordinátoráról van szó.

A hír nyilvánosságra kerülése után intenzív kommunikáció indult Magyar Péter közösségi médiás oldalain, és figyelmeztették a pártelnököt, hogy gyorsan távolítsa el az előzetes letartóztatásba került aktivistáról készült fotókat, különösen azokat, amelyeken Magyar Péter, Nagy Ervin színész vagy Radnai Márk társaságában szerepel.

Hirdetés

A kompromittáló képeket perceken belül eltüntették a nyilvános felületekről, de a Ripost munkatársai még időben le tudtak menteni néhányat.

Hirdetés

Hirdetés