Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

Bayer Zsolt: Ki a felelős?

Hirdetés

„»A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál

A Bors tavasszal mutatott be két dokumentumot, amiből az derült ki, hogy tavaly mentőt hívhattak Magyar Péterhez mérgezési tünetek miatt, ellátni viszont nem tudták, mert elhagyta a helyszínt. Magyar szerint a mentőszolgálat NER-káder vezérigazgatója hazudik.« (Telex)

»Az Országos Mentőszolgálat nem tudja, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) nem sikerült kiderítenie, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért – derült ki az RTL Híradójából. A Bors bulvárlap tavasszal számolt be két dokumentumról, amelyek szerint tavaly mentőt hívtak Magyarhoz mérgezési tünetekre hivatkozva, viszont mire kiérkeztek, a jogász elhagyta a helyszínt.« (Hang)

És így tovább…

Ugye milyen érdekes? Nem arról beszélünk, hogy ez rohadék szemétláda a kiskorú gyerekei és a felesége előtt eljátssza az öngyilkost, aztán, miután kihívják rá a mentőt, komótosan összeszedelődzködik és lelép, mintha mi sem történt volna – ahogy ezt a »kiszivárgott« jegyzőkönyvek is alátámasztják, vagyis igazolják szóról szóra a Varga Judit által elmondottakat, de nem, erről nem beszélünk, hanem arról, vajon ki szivárogtatta ki a jegyzőkönyveket, amelyekből feketén-fehéren kiderül – már ha valakinek eddig nem lett volna világos –, hogy ez itt egy pszichopata gazember.
Igen fiúk, így kell ezt csinálni…

Hirdetés

p.s.: Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta. És lennének hozzá bizonyító mentőszolgálati jegyzőkönyvek is. Önök szerint melyik ellenzéki újság és újságíró kutatná lázasan, vajon ki szivárogtatta ki azokat a jegyzőkönyveket, ahelyett, hogy éveken át írná a vitriolba meg gennybe mártott publicisztikákat arról, micsoda egy rohadt gazember az illető?

Na ugye…

Mondom én, így kell ezt csinálni…”

Hirdetés
Hirdetés