Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Biztonsági másolatok bizonyítják, a demokraták elcsalták a 2020-as USA elnökválasztást

Hirdetés

Mielőtt börtönbe csukták volna, mert állítólag „megbabrálta a szavazógépeket a 2020-as elnökválasztás után”, a volt Mesa megyei (Colorado állam) választási tisztviselő, Tina Peters mentette az általa összeállított bizonyítékokat, amelyek szerint a 2020-as választásokat manipulálták Joe Biden és Kamala Harris „győzelmének” érdekében – számol be cikkében a NewsTarget.

A 2020 január 6-i események kapcsán, politikai okok miatt őrizetbe vett John Strand a héten tweetelte azt az anyagot, amely bizonyítja, hogy a bűnözők törölték a rendszer naplófájljait, mielőtt az eredeti és valós szavazási fájlokat hamisakra cserélték volna. Ezzel lényegében meghamisítva a választások valódi eredményét és így Donald Trump és a republikánusok választási vereségét előidézve.

Hirdetés

“Tina Peters a választási adatok biztonsági mentése előtt – mielőtt azokat törölték volna – lehetőséget adott a közvéleménynek a manipuláció előtti és utáni helyzetkép vizsgálatára

– magyarázza Strand. Ennek ellenére a naplófájlokat törölték.

„Most már tudjuk, hogy az ügyében eljáró demokrata bíró miért utasította el szinte az összes tanút, és miért zárta ki gyakorlatilag az összes védőügyvédjét, majd miért ítélte 9 év börtönre  Tina Peterst. Mert ha ez országos hírré válik, az egész felépített csalási mechanizmus kártyavárként, dominószerűen dőlt volna össze.”

Hirdetés

Ez lenne az a füstölgő fegyver, amire Amerika várt?

Peters maga is tweetelt linkeket az általa összeállított adatfájlokhoz, amelyeket a hatóságok töröltek, és hamis adatfájlokkal helyettesítettek, hogy 2020-ban az általuk kívánt választási eredményt produkálják.

Hirdetés

A tweetjében három linket tartalmazó fájlt találunk, valamint egy linket Tina Peters weboldalára, amely még többet tartalmaz.

A 3. számú jelentés különösen elmarasztaló, mivel azt mutatja, hogy egy duplikált szavazókép-adatbázist töltöttek be a rendszerbe, amelyet konténerként kiürítettek, és csak bizonyos szavazólap-csomagokkal töltöttek fel, másokkal nem.

„Úgy tűnik, ez egy füstölgő fegyver” – írta valaki az X / Twitteren ezekről a nyilvánosságra került információkról. „Az egyetlen módja annak, hogy megtudjuk, hogy ez manipulált szavazólap képeket mutat-e, az a papír szavazólapok felülvizsgálata lenne, amelyeket mostanra már biztosan megsemmisítettek”.

Az 1-es számú jelentésből az is kiderül, hogy az állami és szövetségi törvények által egyaránt megőrzendő választási feljegyzéseket szándékosan semmisítették meg. Továbbá a szavazórendszereken használt hitelesítési módszer nem felelt meg a szövetségi és állami követelményeknek.

„A jelentés további vizsgálatot javasol annak megállapítására, hogy a hibák rosszindulatú szándék vagy hanyagság miatt történtek-e be, és hogy ez milyen hatással lehetett a választások tisztaságára” – tette hozzá valaki az X / Twitteren.

Annak ellenére, hogy egyesek azt állítják, hogy Peters és „ismeretlen férfi” barátja bűncselekményt követett el azzal, hogy egyáltalán elkészítette ezeket a biztonsági mentéseket, Wendi Strauch Mahoney az UncoverDC.com oldalról elmagyarázza, hogy amit Peters és barátja tett, az valójában törvényi kötelezettség.

Mahoney cikke terjedelmes, és mindent feltár, amit az ügyről tudni lehet. Tina Peters most kilenc évre rács mögé került, mert leleplezte a 2020-as választásokon tapasztalt csalást.

Peters három jelentése „aprólékos” és gondos tanulmány olyan különböző illegális tevékenységekről, amelyeket a hatalmon lévők (TPTB=a hatalmat gyakorló hivatalos szervek képviselői – szerk.) folytattak, hogy ellopják a 2020-as választásokat Trumptól.

„A jelentések bizonyítékokat szolgáltatnak a vezeték nélküli hozzáférésre, arra, hogy bárki, akinek hozzáférése volt, számítógépen vagy mobiltelefonon keresztül a rendszerhez, az megváltoztathatta a szavazatok összesítését, az adatbázist, távolról végezhetett adatmódosítást, kihasználhatta a Microsoft SQL Serverrel kapcsolatos biztonsági réseket, módosíthatott naplófájlokat, amelyeket nem őriztek meg és állítólag felülírtak, valamint olyan »nem hitelesített szoftvereket telepítettek, ami miatt a szavazórendszer nem volt alkalmas a választások lebonyolítására«” – írja Mahoney.

NIF

Hirdetés