Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Csoportos rablásért ült Magyar Péter testőre

Hirdetés

Ez nem az első alkalom, hogy kétes alakok tűnnek fel a Tisza Párt elnöke körül, akit jelenleg csupán a mentelmi joga véd a jogi felelősségre vonástól.

Korábban csoportos rablás miatt ítélték el Magyar Péter egyik testőrét, aki a Tisza Párt elnökét az MTVA székházánál tartott tüntetésre is elkísérte – tudta meg a Mandiner. K. Z., aki az októberi demonstráció során láthatóan közvetlen közelről biztosította Magyar védelmét, még a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban, amiért éveket kellett börtönben töltenie. A csoportosan elkövetett rablás súlyos bűncselekmény, amely öt és tíz év közötti szabadságvesztéssel büntetendő, és három vagy több személy erőszakos részvétele szükséges az áldozat tulajdonának megszerzéséhez.

Ez az eset különösen figyelemre méltó, mivel Magyar Péter korábban egy nyilatkozatában még azzal büszkélkedett, hogy nincsenek testőrei. „Én testőr nélkül járok, gyakran kamerák nélkül, az emberek meg is lepődnek” – mondta Magyar, miközben azt kifogásolta, hogy a miniszterelnök állandó személyi védelem alatt áll és nem találkozik a lakossággal.

Hirdetés
K. Z. satírozva feketében és Magyar Péter

Nem a testőr az első bűnöző Magyar környezetében

A testőr ügyén túl más kellemetlen eset is felmerült Magyar környezetében. Nemrégiben a Tisza Párt szolnoki koordinátoráról derült ki, hogy letartóztatták, mert az ügyészség azzal vádolja, hogy adózás alól elvont dohányáruk és cigaretta beszerzésében, valamint kereskedelmében vett részt.

Mandiner nyomán

Hirdetés

 

Hirdetés