Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Dagad a Lakatos Márk-ügy: emberkereskedelem miatt nyomozhat a rendőrség

Hirdetés

Súlyos vádak és tagadás: újabb fejlemények a stylist ügyében.

Ábrahám Róbert internetes személyiség YouTube-videójában egy korábban intézetis férfi azt állította, Lakatos Márk bulvárceleb és stylist még évekkel ezelőtt szexuális kapcsolatba került vele, pedig akkor még csak 15 éves volt. Bár a rendőrség és az eljárást felügyelő ügyészség sem ad arról információt, milyen bűncselekmény miatt zajlik eljárás, a Magyar Nemzet úgy értesült,

emberkereskedelem bűntettének gyanújával rendelte el Lakatos Márk botrányával kapcsolatban a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Hirdetés

A lap által megkérdezett szakértők arra az álláspontra jutottak, felmerül az ügyben az emberkereskedelem gyanúja. A történtekről névtelenül valló férfi szerint ugyanis az árvaházakban külön ember volt arra, hogy felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre.

Állítása szerint a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott.

A videóvallomást egy feljelentés keretében eljuttatták a minap a Fővárosi Főügyészségnek, onnan küldték meg a feljelentést a BRFK-nak, amelyik egyből elrendelte a nyomozást, ám ezidáig nem árulták el, milyen bűncselekmény gyanújával.

Hirdetés

Lakatos Márk az ügyre úgy reagált, hogy alaptalan és súlyos vádak célpontjává vált, amelyek ellentétesek azzal, amiket képvisel.

A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök.

A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik” – írta közösségi oldalán a celeb.

Hirdetés

Mandiner nyomán

Hirdetés