Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ez is egy válasz: nem nyilatkozik Magyar Péter testvére a gyanús ügyeiről

Hirdetés

Magyar Márton havi 750 ezer forintos fizetést kapott a Volánbusztól kommunikációs tanácsadóként, abban az évben, amikor testvére, Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. A Magyar Nemzet újabb kérdésekkel fordult Magyar Mártonhoz az együttműködés kapcsán, de ő hallgatott, ami sokak szerint nagyon is beszédes.., – írja a Mandiner.

„Igen, megerősíthetem, hogy a testvérem fél évig dolgozott ennél a cégnél havi háromszázezer forintért” – nyilatkozta Magyar Péter a héten Strasbourgban, amikor arról kérdezték, hogy igazak-e a hírek, miszerint testvére fizetést kapott attól a cégtől, amelynek igazgatósági tagjaként ő túlárazott megbízásokat adott a Kehi-jelentés szerint.

A Magyar Nemzet információi szerint Magyar Márton valójában havi 750 ezer forintot kapott a Volánbusztól, és összesen több mint 8 millió forintot keresett 11 hónap alatt. Érdekesség, hogy a két testvér szinte egyszerre kapott pozíciót a Volánnál: Magyar Márton 2023 februárjában szerződött, míg Magyar Pétert márciusban nevezték ki az igazgatóságba. Magyar Márton nem kívánta kommentálni a felmerült kérdéseket.

Hirdetés

Mandiner nyomán

Hirdetés