Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Gyalázkodtak a Tisza Párt hívei az elhunyt államtitkár halálhíre alatt

Hirdetés

Ránk zúdult az internet mocska a kormány államtitkárának halálhíre után. 

A tragikusan váratlanul elhunyt Potápi Árpád János haláláról a Tisza Párt belső csoportjában is megemlékeztek, és posztolt róla Magyar Péter is.

Hirdetés

A tiszások reakcióira nem kellett sokáig várni, sokan nácizták vagy románozták a volt nemzetpolitikáért felelős államtitkárt. Akadt olyan is, aki azt kívánta, bárcsak más kormánypárti politikusok is meghalnának.A tiszások reakcióira nem kellett sokáig várni, sokan nácizták vagy románozták a volt nemzetpolitikáért felelős államtitkárt, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el csütörtökön. Akadt olyan is, aki azt kívánta, bárcsak más kormánypárti politikusok is meghalnának – hívta fel a figyelmet a visszataszító jelenségre a Magyar Nemzet.

Hirdetés

Mocskos fideszes volt, s ezt nem tudom elnézni. Hullik a férgese! – írta egy nethuszár. Egy másik tiszás azt írta, vélhetően a kormánypárti politikusnak címezve: Bár mindnyájan így járnátok!

Meghalt egy náci? – kérdezte valaki. Majd gyorsan a nyomok eltüntetése végett elhamvasztják – ahogy szokták – záporoztak a kegyeletsértő kommentek.

Hirdetés

MNO nyomán

Hirdetés

Hirdetés