Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Itt a vége: Hont András kivégezte Magyar Pétert

Hirdetés

Folytatódik a csörte Hont és poloska között.

Az Átlátszó nevű portál nyilvánosságra hozta hivatalos jelentést Magyar Péter diákhiteles szerződéseiről.

Hirdetés

Erre reagált Magyar Péter a tőle megszokott stílusban. Elkezdte fideszesezni Hont Andrást.

Erre publicista újabb bejegyzéssel rukkolt elő, amivel sakkot adott a baloldal legújabb messiásának.

Hirdetés

Hont az alábbiakat írta a Facebookon:

Idefigyelj, pupák.

Kezd ahhoz hasonlítani, amit játszol, mint amikor a gyerek megy haza a bizonyítvánnyal, már az ajtóban áll, tudja, hogy pillanatokon belül az apjánál lesz, mégis kitart amellett, hogy színjeles. Csak te még ezt is túltolod, amikor az öreg már látja, hogy hatból buktattak, te még akkor is darálod, hogy de, hát, az mind ötös. Amikor már kinn van a KEHI-jelentés a megállapításokkal, még akkor is hajtogatod, hogy a hivatal megállapítás nélkül zárta le a vizsgálatot.

Hirdetés

Én ezzel nem tudok mit kezdeni, személyiségzavarokkal nem foglalkozom, de az amúgy is beteg magyar nyilvánosság miatt a tényeket és a józanészt ne likvidáljuk már teljesen. Mivel a hosszabb szövegek értelmezése, ahogy látom, gondot okoz, ezért berakom csak a szösszenetedet és az azt cáfoló részeket. Sajnos lerajzolni nem lehet, és óvodai jelekkel sem tudok kommunikálni, de remélem, hogy az O1g-hőbörgésen edződött követőid nem épültek le annyira, hogy ne tudják értelmezni.

Ami pedig a hozzám intézett soraidat illeti.

1. Fölhánytorgatod, hogy Dezső Andráshoz hasonlóan jogellenesen szereztünk meg, és hoztunk nyilvánosságra egy dokumentumot. Valószínűleg elegánsabb lett volna, ha valamelyik hozzátartozónkkal folytatott beszélgetést rögzítjük titokban, és tesszük közzé, de nem stílusunk. A lapok viszont már csak így dolgoznak: ilyen-olyan forrásokból információkhoz, dokumentumokhoz jutnak, azután, ha a közérdek így diktálja, lehozzák. Például, amikor a trafikmutyit hoztuk nyilvánosságra a hvg-ben, akkor mérlegeltük, hogy Hadházy frakcióülésen rögzített felvételeinél a kétségtelen titkossága vagy a közvélemény tájékoztatása nyom többet a latban. Utóbbinál maradtunk. Helyesen. Ellenben, mondjuk, azzal, ha valaki puszta magánérdekből, saját érvényesülése érdekében áldozza föl a gyerekei anyját.

Hirdetés

2. Az Átlátszó cikke ismerteti a jelentés teljes tartalmát. Remélem, hogy nyilvánosságra tud kerülni maga a dokumentum is. Újdonságot nem fog tartalmazni, nem fogsz örülni neki.

3. Oltári, hogy van képed arra hivatkozni, hogy nem tettek ellened feljelentést, miközben azzal házalsz a tévelygő ellenzéki tömegeknél, hogy a NER-ben védik egymást, mindenki mindent megúszik. Védtek téged, az a helyzet. Miután egyszerre volt pitiáner és hajmeresztő az ügyködésed, gondolom, nem akartak tovább kockáztatni. Nem véletlenül raktak a későbbiekben olyan helyekre, ahol már nem hozhattál egyszemélyben döntéseket. Azonban egy miniszter házastársa ellen vélhetően nem akartak eljárást indítani. Köszönd meg a feleségednek, hogy szabadlábon vagy. Ja, már megköszönted.

4. A Földön az utolsó vagy, akivel megvitatnám, hogy mi számít valódi munkahelynek, de a hvg-től az átlátszón át az atv-ig, azt hiszem, sokan fölszisszennek arra, hogy te merészeled kétségbe vonni munkahelyük igaziságát.

Hirdetés

5. A Századvégről és a Nézőpontról én már akkor írtam, amikor te azt listázgattad, hogy a brüsszeli magyar képviseletnél ki lájkol kormányellenes tartalmakat.

6. Mindezzel együtt nagyon örülök, hogy a Diákhitel központnál eltussolt ügyeid és az én gyalázásom ismét remek alkalmat jelentettek, hogy posztolj egy képet MAGADRÓL.

Hirdetés