Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kamala Harris szerint a USA elnöke nem csak egy nemzet vezetője, hanem a világé

Hirdetés

Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje legutóbbi interjújában felfedte valódi céljait, amelyek aggodalomra adhatnak okot a világ számára. Harris szerint az Egyesült Államok elnöke nem csupán egy nemzet vezetője, hanem az egész világé is, – írja a Magyar Nemzet.

Harris az MSNBC hírcsatornának adott újabb interjút, amelyben főként republikánus ellenfelét, Donald Trumpot kritizálta. Azonban elhangzott egy figyelemreméltó kijelentés is, amely rávilágított arra, mit szeretne elérni, ha megnyeri a novemberi amerikai elnökválasztást.

„Az Egyesült Államok elnökének nemcsak a saját országunkban kellene normákat meghatároznia, hanem nekünk, mint nemzetnek, az egész világ számára is” – mondta Harris.

Hirdetés

Ez a kijelentés arra utal, hogy Harris szerint az Egyesült Államok globális vezető szerepet akar betölteni. Harris korábban is tett már vitatott kijelentéseket, többek között azzal váltott ki felháborodást, hogy egyetértett egy Izrael-ellenes tüntető azon vádjával, miszerint a zsidó állam népirtást követ el a palesztinok ellen.

Hirdetés