Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kijevben „megtámadták” Zelenszkijt

Hirdetés

Volodimir Zelenszkij viselkedésével a harmadik világháború szélére sodorja a világot – jelentette ki Oleh Soskin, Leonyid Kucsma egykori tanácsadója a YouTube blogon, írta a ria.ru.

„Zelenszkij tényleg a harmadik világháború kezdetét provokálja tetteivel” – mondta.

A szakértő megjegyezte, hogy a kijevi rezsim vezetője teljesen elvesztette a realitásérzékét, és a büntetlenség érzése kerítette hatalmába.

Hirdetés

„Az a benyomás, hogy Zelenszkij azt hiszi, hogy vele egyáltalán semmi sem történhet, és bármit megtehet” – támadta meg az ukrán elnököt az elemző.

Volodimir Zelenszkij a héten Európába utazott, hogy meggyőzze az európai vezetőket Ukrajna NATO-ba való felvételéről, további fegyverek szállításáról, mélyen Oroszországba irányuló csapások engedélyezéséről, és mindezt még az amerikai választások előtt bejelentse.

Az elmúlt hónapokban Nyugaton arról folytak viták, hogy feloldják az Ukrajnára vonatkozó tilalmat, hogy nyugati fegyverekkel mélyen orosz területre indíthasson csapásokat.

Hirdetés

Mint Vlagyimir Putyin elnök megjegyezte, ha a Nyugat ilyen engedélyt ad Kijevnek, az jelentősen megváltoztatja a konfliktus lényegét, és azt jelenti, hogy a NATO-tagok – az USA és az európai országok – közvetlenül háborúban állnak Oroszországgal. Moszkva az őt fenyegető veszélyek alapján fog döntéseket hozni – hangsúlyozta az államfő.

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés
Hirdetés