Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter követője a férfi, aki meg akarta zavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét

Hirdetés

Hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is indítottak már eljárást az ellen a férfi ellen, aki október 23-án a Millenárison megpróbálta megzavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét. A férfi rendszeres résztvevője az ellenzéki megmozdulásoknak, és korábban több Magyar Péter által szervezett rendezvényen is jelen volt, sőt, másokat is buzdított a részvételre.

A Mandiner értesülése szerint Cs.P. ellen már több alkalommal folytattak eljárást, legutóbb rendzavarás miatt, miután egy papírvágó késsel a Millenárison tartott ünnepség megzavarásával próbálkozott. A rendőrség a férfit a helyszínről kivezette, majd a II. kerületi rendőrkapitányságra szállította.

A férfi közösségi média profilja alapján aktív ellenzéki tevékenységet folytat, korábban Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és Pankotai Lili bejegyzéseit is kedvelte. Több Magyar Péter által szervezett eseményen is részt vett, köztük az MTVA székháza előtti október 6-i tüntetésen és a Tisza Párt júniusi kampányzáróján a Hősök terén.

Hirdetés

Orbán Viktor beszéde során kiemelte, hogy Brüsszel számára elfogadhatatlan Magyarország független politikája, és arra figyelmeztetett, hogy Brüsszel egy bábkormányt szeretne az ország élére állítani.

Hirdetés

Mandiner nyomán

Hirdetés
Hirdetés