Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter tüntetése rendezvényszervezési és politikai kudarc volt

Hirdetés

„Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, az agresszív retorika csak egy nagyon szűk választói rétegnél hatásos” – fogalmazott a Nézőpont Intézet vezetője.

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint Magyar Péter mai, MTVA-székház előtti tüntetése „összességében rendezvényszervezési és politikai kudarc” volt – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek. Az elemző szerint Magyar Péter megmozdulása nem volt sikeres, mivel a Tisza Párt elnöke képtelen volt elegendő embert megmozgatni, és nem tudta fenntartani az érdeklődést, amelyet korábban, tavasszal tapasztalt.

Úgy tűnik, hogy a párt népszerűségének a növekedése megakadt, és az agresszív retorika csak egy szűk választói rétegre gyakorolt hatást” – fogalmazott Mráz.

Hirdetés

Az elemző szerint maga a rendezvény is szervezetlen volt, sok unalmas pillanat adódott, amikor az eseményre érkezők figyelme lankadt, továbbá nem volt egyértelmű, hogy pontosan mit követel Magyar Péter – emelte ki Mráz Ágoston Sámuel.

Ahogy arról beszámoltunk, a Tisza Pártnak nem sikerült jelentős tömeget mozgósítani az MTVA székháza elé, a szombati tüntetés kisebbnek tűnt, mint a korábbiak, annak ellenére, hogy az időjárás kedvező volt.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés