Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Még Gyurcsányéknak áll feljebb, hogy leteperték az Orbán felé rohanó és üvöltöző kismunkásőrüket

Hirdetés

A Gyurcsány-párt igyekszik visszatérni a politikai színtérbe, és ennek érdekében provokatív módszerekkel próbál figyelmet kelteni. Orbán Viktor strasbourgi sajtótájékoztatóján egyik fiatal támogatottjuk, aki önkormányzati képviselő, hirtelen odarohant a miniszterelnökhöz, miközben hangosan követelőzött és számonkérte. A biztonsági szolgálat azonban gyorsan közbelépett, és kivezették a teremből. Ezt a DK vezetői, köztük Molnár Csaba, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc, felháborodással fogadták.

Az akció vélhetően nem spontán történt, és valószínűleg Dobrevék biztosították a bejutást Gyekiczki Mártonnak, aki végrehajtotta a párt utasításait. A biztonsági intézkedések szükségességét nem vonták kétségbe, hiszen egy ilyen incidens komoly kockázatot jelent, még ha nem is miniszterelnök elleni merényletről van szó. A DK viszont úgy tűnik, inkább a provokatív viselkedést támogatja, mintsem a normális mederben zajló politikai vitát.

A felvételek, amelyeket a DK büszkén mutat be, egy önkormányzati képviselőt ábrázolnak, aki öt perc hírnévért a nyilvánosság elé lépett, hogy kommunista mestereit visszahozza a figyelem középpontjába.

Hirdetés

Pesti Srácok nyomán

Hirdetés

Hirdetés