Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Szentkirályi Alexandra kemény üzenetet küldött Magyar Péternek

Hirdetés

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péternek komoly problémái vannak a nőkkel való bánásmóddal. A fideszes politikus szerint a Tisza Párt elnöke még a saját pártja frakcióvezetőjét, Ordas Esztert sem engedi szóhoz jutni a Fővárosi Közgyűlésben. Emiatt Szentkirályi arra kéri Magyar Pétert, hogy tanuljon meg tisztelettel viselkedni a nőkkel.

„Péter, mi bajod van a nőkkel?” – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra Facebook-videójában.

Bejegyzésében felidézte Döme Zsuzsa, a Kutyapárt társelnökének esetét is, aki a Partizán műsorában arról számolt be, hogy Magyar Péter nem engedte be őt egy tárgyalásra, ahová Kovács Gergővel ment. „Mi társelnökök vagyunk, de Péter kérésére csak Gergő mehetett be” – mesélte Döme. Emellett Magyar Péter az ATV egyik szerkesztőjét, Szőllősi Györgyöt is támadta, mert „egzotikus szigetre ment, mint egy rendes újságíró, aki a média függetlenségéért aggódik”.

Hirdetés

Szentkirályi hangsúlyozta, hogy Magyar Péter a Fővárosi Közgyűlésben is hasonlóan viselkedik, amikor nem ad teret pártja frakcióvezetőjének, Ordas Eszternek. Szerinte Magyar Péter nem engedheti meg magának ezt a viselkedést sem férfiként, sem politikusként.

„Bánj tisztelettel a nőkkel!” – zárta üzenetét Szentkirályi Alexandra.

Hirdetés
Hirdetés