Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Szentkirályi: „Vagy fogalmad nincsen Brüsszelből, hogy mi történik Budapesten, vagy megint hazudsz”

Hirdetés

A Fidesz budapesti elnöke egy videóban reagált Magyar Péter legújabb interjújára és a Tisza Párt fővárosi frakciójának eddigi tevékenységére, – Mandiner.

A frakcióvezető szerint Magyar Péter valótlanságot állított, amikor azt mondta, hogy „a Fidesz semmilyen módosítót nem javasolt az SZMSZ-hez”. Ezzel kapcsolatban a frakcióvezető két lehetőséget vázolt: „Vagy fogalmad sincs, mi zajlik Budapesten, vagy egyszerűen hazudsz. Valójában mindkettő igaz lehet” – tette hozzá.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, hogy a Fidesz módosító javaslatai nyilvánosan elérhetőek, és ezekkel jelentős megtakarításokat érhetett volna el a városvezetés a budapestiek javára. Kiemelte többek között a Budapest Infó visszaállítására, valamint az antikorrupciós szobák létrehozására irányuló javaslatokat is.

Hirdetés

„Eközben a Tisza Párt képviselői láthatóan nem tudták, mi folyik a közgyűlésben, és egyetlen előterjesztést sem nyújtottak be. Te pedig ott ültél mögöttük, mint egy felügyelő” – mondta Szentkirályi Alexandra. Hozzátette, hogy miközben a Tisza Párt és Gyurcsányék leszavazták a budapesti kukák visszahelyezését, a Fidesz képviselői aktívan dolgoztak és érveltek a közgyűlésben.

Hirdetés

Hirdetés