Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Üzentek Orbánnak: Érdekes posztot tett közzé az Európai Néppárt

Hirdetés

Hétfő este érdekes bejegyzést tett közzé a Facebookon az Európai Néppárt (EPP), amelyhez egy kép is tartozott: Orbán Viktor egy piros háttér előtt látható, miközben távozik, a háttérben pedig a „Time to go.”, azaz „Ideje távozni.” felirat olvasható.

Az EPP azt írja, hogy „Magyarországot közelebb kell hozni Európához, és lehetőséget kell adni a rossz kormányzás okozta károk helyreállítására.”

Hirdetés

Már múlt szerdán is megjelent ez a kép az EPP X-oldalán, aznap, amikor Orbán Viktor hosszú idő után felszólalt az Európai Parlament plenáris ülésén, és első alkalommal vitázott Magyar Péterrel. Facebookon érkezett is reakció: Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője megjegyezte, hogy az EPP beavatkozási szándéka a magyarországi választásokba nyilvánvaló, de emlékeztetett arra, hogy az ország vezetéséről nem ők döntenek, hanem a magyar emberek.

„Magyar Pétert támogatjátok, aki komoly vádakkal néz szembe, többek között telefonlopással, titkos hangfelvétel készítésével, amit később a saját céljaira használt fel, és aki Hitlerrel vont párhuzamot a közmédiával kapcsolatban” – írta Nacsa, utalva Magyar Péter egy korábbi megjegyzésére, amelyet az MTVA előtti tüntetésen tett.

Hirdetés
Hirdetés