Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Verekedés tört ki a Millenárisnál, Orbán Viktort egy táblás férfi akarta lerohanni

Hirdetés

Egy ismeretlen férfi megpróbálta lerohanni a miniszterelnököt, aki így biztonsági őrök kíséretében volt kénytelen elhagyni a helyszínt. Kivették a tömegből, miután egy táblával közelített Orbán felé. 

Az elkövetőt azonnal kiszedték a tömegből, végül bilincsben vitték el a helyszínről.

Hirdetés

Az Index arról ír, hogy verekedés is volt a Millenárison. A momentumosok bejutottak egy molinóval, ezután alakult ki a dulakodás.

Hirdetés

Frissítés

„A nemzeti ünnep alkalmából a Budapest, II. kerület, Millenárison tartott állami megemlékezést próbálta megzavarni egy férfi 2024. október 23-án 11 óra 45 perc körül.

A férfit, akinél egy tapétavágó kés is volt, kivezették a rendezvény helyszínéről, majd előállították a II. Kerületi Rendőrkapitányságra, és rendzavarás szabálysértés miatt indítanak vele szemben eljárást”

Hirdetés

– közölte a police.hu, ám arról nem írtak, hogy ugyanarról a férfiról van-e szó, aki a kormányfő felé futott.

„Putyinbarát Fidesz elárulta 1956 magyar nemzeti hőseit.” Ezzel a felirattal akart molinót kihelyezni a Momentum pár aktivistája a Millenáris Parkban Orbán Viktor beszéde előtt. Nem jártak sikerrel, információink szerint a biztonságiak megakadályozták, hogy kitegyék a molinót, és kivezették őket a helyszínről.

VH

Hirdetés

Hirdetés