Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Vogel Evelin: Magyar Péter megfenyegetett, nem is akárhogyan

Hirdetés

A Tisza Párt elnökének, Magyar Péternek volt barátnője, Vogel Evelin egy YouTube-videóban reagált arra, miért adott nagyinterjút az Indexnek, és miért beszélt a kapcsolatáról Magyar Péterrel.

Vogel a videóban elmondta, hogy Magyar Péter és Radnai Márk néhány héttel ezelőtt megfenyegette és megpróbálta zsarolni őt, azzal vádolva, hogy a Fidesznek dolgozik, és elárulta őket. A legújabb videóban Vogel Evelin arról is beszélt, hogy az Index-interjú óta sokan kérdezték tőle, miért állt nyilvánosság elé.

„Péter átlépett egy határt, amit senki nem engedhet meg magának, főleg nem egy olyan ember, aki magát emberségesnek és empatikusnak mondja, aki állítása szerint az emberekért hoz áldozatokat” – mondta Vogel.

Hirdetés

Azt is elmesélte, hogy néhány hete Magyar Péter arra kérte, menjen el hozzá, hogy összeszedje a nála maradt dolgait. Amikor odaért, Magyar meghívta a házba, ahol – mint később kiderült – Radnai Márk is ott volt. Miután bezárták az ajtót, Magyar egy papírt hozott fel a konyhából, amelyen állítólag fenyegetések és vádak szerepeltek. „A papíron az állt, hogy tudják, mit tettem, és ha nem teszem azt, amit mondanak, tönkreteszik az életemet és börtönbe juttatnak” – tette hozzá.

Vogel szerint Magyarék azzal vádolták, hogy a Fidesznek dolgozik. „Nem tudtam szóhoz jutni, mert nem elég, hogy a kapcsolatunk is viharos és nyomasztó volt, most még zárásként meg is fenyeget” – mondta, hozzátéve, hogy ekkor döntötte el, hogy a nyilvánosság elé áll és megmutatja Magyar Péter valódi arcát.

Korábban az Indexnek adott interjúban Vogel Evelin részletesen beszélt a Magyar Péterrel való kapcsolatáról, és azt is elárulta, hogy a politikus nem volt bátor ember, nem volt elképzelése vagy meggyőződése, és valójában mindig a biztosra játszott. Az interjúban elhangzott kérdésre, miszerint kicsoda valójában Magyar Péter, Vogel azt válaszolta: „Erre a kérdésre nem is merek válaszolni.”

Hirdetés

Hirdetés