Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Iványi, az államfőjelölt esete a NAV-val

Hirdetés

Bangónéék tévéostroma óta nem látott „erőszakos” jeleneteknek lehettek tanúi azok, akik Iványi Gáborék alapítványának, az Oltalom NAV-os rajtaütésénél jelen lehettek.

A facebookos élőzések tanúsága szerint felvonult a Partizán, Szabó Tímea, a Mindenki Magyarországa. De a DK-s Dobrev Klára és Barabás János, volt MSZMP KB-s, majd MSZP-s politikus is spontán ott teremtek. Barabásnak erős múltja van: a rendszerváltás előtt a KISZ KB-n túl volt még miniszterhelyettesi besorolással a Minisztertanács Állami Ifjúsági Bizottságának titkára, az Agitációs és Propaganda Osztály helyettes vezetője, majd az MSZMP Budapesti Bizottságának egyik utolsó ideológiai titkára. Szerencsére aztán ő is megváltozott, és a Szerencsejáték Rt. felügyelő bizottságának elnökeként és Gyurcsány, majd Bajnai alatt a Miniszterelnöki Hivatal főtanácsadójaként is dolgozott.

Most viszont ő is úgy érzi, hogy elképesztő diktatúra tombol, úgyhogy Apró Antal unokájával és Gréczy Zsolttal közösen is azt mondja, hogy eddig és ne tovább!

Hirdetés

Hogy ez a NAV-rajtaütés kinek jó? Csak találgatni tudunk, de az tény, hogy Iványiék egyháza, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség csak 2009 és 2016 között 517.184.696 forint EU-s támogatást kapott, és ez csak egy szelete a tortának. Ennyit a tisztes szegénységről.

Forrás: Kontra

Hirdetés

Hirdetés