Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonSport

Gulácsi ötmillió forintot adott a Szent László Kórháznak

Hirdetés

Ötmillió forintot ajánlott fel a Szent László Kórház Infektológiai és Inteznív Osztályának alapítványa számára Gulácsi Péter, hogy ezzel segítse a koronavírus-járvány elleni küzdelmet Magyarországon, – írja az M4 Sport.

„A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírusal küzdő kórházakat, ezért 5.000.000 Forinttal támogattuk a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát” – írta közösségi oldalán a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa.

 

Hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért??Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalon harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírusal küzdő kórházakat, ezért 5.000.000 forinttal támogattuk a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát. Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsetek ti is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon! @dianavigh

Péter Gulácsi (@gulacsi32) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés


Gulácsi hozzátette, aki teheti, szintén segítsen, egyben felhívta a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

Forrás: M4sport.hu

Hirdetés
Hirdetés