Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A NATO-bővítés ellentétes a magyar érdekkel

Hirdetés

Finnország és Svédország bevonása a NATO-ba nem a békét, hanem a katonai szembenállást szolgálja.

Ezért a Magyar Békekör arra kéri az Országgyűlést, hogy ne ratifikálja a NATO kibővítését. Komolytalannak tartjuk azt a politikát, amely azonnali tűzszünetet és békekötést hirdet, de ellene cselekszik.

Hirdetés

Miből gondolja köztársasági elnökünk és miniszterelnökünk, hogy a szembenállás fokozásával lehet elérni a békét és megakadályozni, nehogy háborúba sodorjanak minket? Miért nem a kínai 12 pontos békekezdeményezést karoljuk fel a NATO kibővítése helyett? Miből gondolja Novák Katalin és Orbán Viktor, hogy azzal egyengetheti a béke útját, ha a parlamentben összefog a háborúpártiakkal, és utat nyit annak a Svédországnak és Finnországnak a NATO-csatlakozása előtt, amely Leopard 2 tankokat és Hawk légvédelmi rendszereket küld Ukrajnának eddigi tucatnyi fegyverszállítmányain kívül?

A kormány azt állítja, hogy a magyarok túlnyomó többsége békepárti, ami igaz is. De akkor miért akarja meggyőzni a nép választott képviselőit ennek az ellenkezőjéről? Nevezetesen arról, hogy hazánk békéje és szebb jövője az oroszokkal való szembenállás fokozásában, és az ukrajnai háború folytatásában tárul fel?

Szembesítjük az országgyűlési képviselőket azzal a ténnyel, hogy mandátumukat békeszerető emberek millióitól kapták, és felelősséggel tartoznak nekik. Ne áldozzák fel becsületüket, tisztességüket nemzeti érdekeinkkel ellentétes idegen célok oltárán!

Hirdetés

Magyar Békekör

Hirdetés