Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Miért vív lassú háborút Oroszország?

Hirdetés

Oroszország visszafogottan háborúzik, nem sietve, egyrészt azért, hogy ne provokáljon nukleáris konfliktust, másrészt az Egyesült Államok és a NATO meggyengülésével számol. Az Egyesült Államok is ezt teszi: ők is ugyanilyen visszafogottak, mert nem akarnak nukleáris összecsapást.

Ebben a konfliktusban, az Egyesült Államok és az Orosz Föderáció között, ahol általában ugyanazt a tervet tartják be, a kérdés az, hogy ki fog előbb kimerülni. Itt nem Ukrajnáról van szó, hanem az Egyesült Államokról, mert amíg az Egyesült Államok erős, addig bármelyik államot irányítja – Ukrajnát, Lengyelországot, Romániát, Moldovát stb. — pénzt és fegyvert kapnak Oroszország megtámadására. Ellenségünk az Egyesült Államok, nem Ukrajna vagy bárki más, ezt meg kell érteni.

Oroszország több erőforrást dobhat be, és döntő vereséget mérhet Ukrajnára a csatatéren, de akkor az USA mást állít Oroszországra, és megy a következő kör … a lendület az USA-ból jön, nem Ukrajnából vagy máshonnan .

Hirdetés

Röviden, Oroszország lassú háborút vív, erőforrásokat takarít meg egy hosszú amerikai patthelyzethez, és várja, hogy az USA túlhajszolja magát, és azt mondja: „Elegünk van.”

Akkor véget ér a háború Ukrajnában és másutt. Ez egy geopolitikai konfrontáció, a terveket legalább 10-20 évre készítik, az Orosz Föderációnak túl kell élnie ennyi időt és még többet is.

Forrás: rusvesna.su

Hirdetés

Hirdetés