Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Horror üzenetet kapott Macron: Egy levágott emberi ujjat küldtek neki

Hirdetés

A hátborzongató csomagot állítólag az Elysée-palota kapta a Bastille-nap előtt, – írja a Ma.hu.

Levágott ujjat postáztak Emmanuel Macron francia elnök hivatalos rezidenciájára – jelentette a Valeurs actuelles című lap egy biztonsági forrásra hivatkozva.

A felkavaró csomag július 9. és július 10. között érkezett az Elysée-palota levelezési osztályára – közölte a forrás, hozzátéve, hogy az emberi végtagot a rendőrség lefoglalta. A csomag állítólag a július 14-én ünnepelt francia nemzeti ünnep, a Bastille-nap előtt érkezett.

Hirdetés

A jelentés szerint az ujjat postázó személyt már azonosították. „Ez azonnal elindította a megfelelő eljárásokat a vészhelyzetekkel kapcsolatos ügyekben, így a szóban forgó személyt az illetékes szolgálatok kezelhették és orvosi vizsgálatnak vetették alá” – mondta a forrás.

Macron hivatala a Valeurs actuelles szerint nem kívánta kommentálni az ügyet.

Mint ismeretes, a spanyol hatóságok 2021-ben lefoglaltak fenyegető leveleket és töltényeket tartalmazó borítékokat, amelyeket több politikusnak és tisztségviselőnek küldtek. 2022-ben a spanyol rendőrség letartóztatott egy 74 éves férfit a különböző intézményeknek, köztük az ország védelmi minisztériumának küldött levélbombák ügyében folytatott nyomozás részeként.

Hirdetés

Tavaly Ukrajna közölte, hogy európai nagykövetségei „véres” csomagokat kaptak, amelyekben állatszemek voltak, – zárja beszámolóját a Ma.hu.

 

Hirdetés
Hirdetés