Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekPublicisztika

Levél a mindent jobban tudókhoz!

Hirdetés

Kedves mindent jobban tudók!

Ti, akik már délelőtt félrészegen a kocsma pultját támasztjátok egy potya italra várva, ti, panelprolik akik akik Magyarország miniszterelnökét cigányozzátok, asszonyverőként emlegetitek, és ti, kígyóvállú, tornából felmentett, lúdtalpas hülyegyerekek, akik O1G feliratú pólóban pózoltok lányos testetekkel, idefigyeljetek!

Elegünk van belőletek! Elegünk van abból, hogy nektek semmi nem jó! Nem jó az Erzsébet Utalvány, bár elsőként szaladtok érte a postára. Nem jó a CSOK, de azért mind felveszitek. Nem jó a családi adókedvezmény, de mindannyian igénylitek. Nem tetszik az elektromos autókra adott 1,5 milliós kedvezmény, de éltek a lehetőséggel. A 7 személyes autók vételénél sem utasítjátok el a 2,5 milliós kedvezményt. Ingyen tankönyv, ingyen étkezés, ösztöndíj is jöhet. A 13. havi nyugdíjat sem külditek majd vissza. Azoktól fogadtok el, a ti szavaitokkal élve „alamizsnát”, akiket utáltok, akikről egyfolytában gyűlölettel beszéltek? Hát miféle alakok vagytok ti?

Hirdetés

Még a bajban is csak szidjátok az adományozókat és a segítőkész embereket, közben ti persze nem tesztek semmit, csak károgtok és nyavajogtok. A kormányt, a Fideszt, Orbánt, Putyint, Trumpot és az egész világot okoljátok a saját szerencsétlen életetek miatt, pedig higgyétek el, nyomorúságotoknak csak egy oka van. Ti magatok!

Okoskodni, hazugságokat terjeszteni viszont nagyon tudtok. A kocsma megmondó emberei, és a buszmegállókban, piacokon türelmetlenkedő Pista bácsik Bözsi nénik valószínűleg jobban értenek a járványügyekhez, mit a négy diplomás Müller Cecília. Ti, belpesti romkocsmás hulladékok, akik diktatúrát kiáltva, bedrogozva költitek a vörösdiplomás nagyi spórolt pénzét, ti biztosan nagy tapasztalattal rendelkeztek a demokrácia és a diktatúra, államiság, gazdaság és külkereskedelem fontos kérdéseiről, egy ország vezetéséről. Takarodjatok! Húzzatok oda vissza, ahonnan előmásztatok, a kanálisba, ahová egyébként is valók vagytok! Hiszen eljött az idő, mikor a pofátlanságotok, a mocskosságotok jutalmat érdemel! Jutalmat érdemel néhány pofon formájában, mert ahogy a reklámszlogen is mondja „nektek ez jár!” ,”mert megérdemlitek”!

Az értelmes szó vagy vita felesleges és okafogyott már, hiszen míg egy okos embert meggyőzni nehéz, egy butát lehetetlen!

Hirdetés

Oszd meg ha Te is így gondolod!

Egy magyar polgár – Címlap kép: Zsóka László – „Panelproli”

Hirdetés
Hirdetés