Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Késsel hadonászott egy koronavírusos beteg a Szent László Kórház karanténosztályán

Hirdetés

Az elsők között kerülhetett karanténba a Szent László Kórházban az a férfi, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást a rendőrség.

Az Index információja szerint a kórházi karanténba került beteg azon „idegesítette fel” magát, hogy nem engedték ki a szobából, és elővett egy kést.

Hirdetés

A férfi 2020. március 14-én a Szent László Kórházban egy késsel fenyegető mozdulatot tett egy egészségügyi ellátást végző nővér felé − válaszolta a zsidó lap kérdésére a BRFK sajtóosztálya.

Kolozsváron cigányok tucatjai verték szét a berendezést

Elszabadultak az indulatok május 4-én a kolozsvári járványkórház egyik emeletén, ahol hatvan cigány koronavírus-fertőzött úgy döntött, lázadásba kezd a szigorú házirend miatt.

Hirdetés

A dühös pizsamásoknak az nem tetszett, hogy kétágyas kórtermekbe helyezték el őket – ezt egyébként a járványkezelésre vonatkozó belső szabályzat így írja elő –, ők ugyanis azt szerették volna, hogy egyszerre hatan tartózkodjanak egy teremben.

Miután tudtukra adták, hogy ebből nem lesz semmi, akkora káosz tört ki az egészségügyi intézmény folyosóin, amilyet még nem láttak az egészségügyi intézményben. A lázadók tönkretették a bútorzat egy részét, persze elhagyták a számukra kijelölt épületrészt is, és közölték, nem hajlandók együttműködni az orvosokkal.

Hirdetés

A kórház vezetése ekkor döntött úgy, hogy kihívja a helyi csendőrség bevetési egységét, s csak így sikerült végül lecsillapítani a dühöngő désieket.

Az ügyben természetesen bűnvádi eljárást is indítanak – írja a Főtér.ro.

Forrás: Kuruc.info

Hirdetés

Hirdetés