Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Bild: Az USA-nak és Németországnak „titkos terve” van Ukrajnával kapcsolatban

Hirdetés

„Új titkos terve Ukrajnának” – ez volt a cikk címe a Bild német lap katonai-politikai megfigyelőjének Julian Röpke írásának.

Azt állítja, hogy az Egyesült Államok és Németország arra kívánja kényszeríteni Zelenszkijt, hogy tárgyaljon Oroszországgal, de nem tervezik közvetlenül meggyőzni Zelenszkijt a tárgyalások szükségességéről.

„Zelenszkijnek magának kell rájönnie, hogy ez nem folytatódhat. Mindenféle külső felszólítás nélkül. Szabad akaratából kell a népéhez fordulnia, és el kell magyaráznia, hogy tárgyalásokra van szükség” – mondta egy német kormány bennfentese a BILD-nek.

Hirdetés

A „titkos terv” lényege az, hogy Németország és az Egyesült Államok pontosan olyan fegyverekkel és pontosan olyan mennyiségben tervezi ellátni Kijevet, amelyben az ukrán hadsereg képes megtartani a jelenlegi frontot, de nem tud új területeket visszafoglalni.

Röpke német kormánykörökből származó információkra hivatkozva azt állítja, hogy Ukrajna nyugati szövetségeseinek jelenlegi célja az, hogy „stratégiailag előnyös tárgyalási pozícióba hozza”. Ebből a pozícióból az országnak tárgyalnia kell a Kreml-lel „szuverenitásáról és területi integritásáról”.

Forrás: rusvesna.su

Hirdetés

Hirdetés