Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Varga Judit volt férje már a pártalapításon dolgozik

Hirdetés

Azok után, hogy a Telexnek adott interjújában Magyar Péter azt mondta, bizonyos pártok megkeresték őt az elmúlt napokban, a 444 kérdést intézett a parlamenti ellenzék pártjaihoz, hogy kiderüljön, kik próbálták felvenni a kapcsolatot Varga Judit exférjével.

A DK nem válaszolt a lap kérdésére, a Jobbik viszont emlékeztetett, hogy a párt képviselője, Sas Zoltán a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökeként többször is találkozott Magyarral. Az MSZP, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd ellenben egyértelműsítette, hogy nem keresték a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatóját. Nem úgy a Mi Hazánk képviselői, akik válaszukban azt írták: „Már az első pillanatban történt egy kísérlet a kapcsolatfelvételre, és örülnénk, ha sikerülne is a kapcsolatfelvétel. Rajtunk nem múlik.”

A lap megkereste Magyar Pétert is, aki megismételte, hogy nem akar együttműködni a már meglévő ellenzéki pártokkal, a telexes interjúban viszont utalt arra, hogy mindenképp szükség lenne egy olyan friss erőre, ami képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat. Erre rímelnek a lap értesülései, melyek azt állítják, hogy Magyar az elmúlt napokban azon dolgozott, hogy maga köré gyűjtsön egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet. Közben a lap információi szerint maga Simicska Lajos is próbálkozott felvenni a kapcsolatot Magyarral az elmúlt hetekben, igaz, Magyar ezt cáfolta.

Hirdetés

(24)

Hirdetés

Hirdetés