Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

CIA volt elemzője: Putyin beszél hülyeségeket, ő nem Joe Biden

Hirdetés

Larry Johnson, a CIA egykori elemzője egykori kollégájával, jelenleg az Intelligence Veterans for Sanity társaság tagjával, Ray McGovernnel folytatott beszélgetésben azt mondta, hogy meg kell hallgatni, mit mond Vlagyimir Putyin orosz elnök.

„Nem tanultunk a leckéből. A Nyugat nem tanult belőle. Meg kell hallgatnunk, mit mond Putyin. Nem beszél hülyeségeket, ő nem Joe Biden, nem felejti el, hol volt tegnap.

Bármit is mond Putyin, az fontos, és soha nem blöfföl. Nem pókerjátékos. Nem bohóc. Pontosan azt mondja, amire gondol, részletesen lefekteti, fekete-fehérben.

Hirdetés

Figyelmeztette a Nyugatot, hogy ha Ukrajna továbbra is vágyakozik a NATO-ba, és ha a Szövetség az orosz határok felé mozdul el, megállítjuk. Nos, ezt tették, 2022 februárjában különleges katonai műveletet indítottak.

Közben nem csak Ukrajnát demilitarizálták, hanem a NATO-t is.

Leleplezték a NATO-t, mint egy üres, értéktelen burkot, egy hamis katonai szövetséget, hogy úgy mondjam. Tehát figyeljen arra, amit mond, és csak a nyugati idióták hagynák figyelmen kívül” – mondta Johnson a YouTube Judging Freedom című műsorában.

Hirdetés

Forrás: rusvesna.su

Hirdetés
Hirdetés