Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A Blikk szerint Magyar Péterék kérésére vágták ki a videójukból, hogy külföldiek is segítettek a logójuk tervezésében

Hirdetés

Magyar Péterék gondosan cenzúrázták a róluk szóló propagandafilmet, így kimaradt belőle, hogy külföldiek is segítettek nekik.

Magyar Péter barátnőjével, Vogel Evelinnel készített riportot a Blikk. A videóban Vogel többek között beszélt arról is, hogyan született meg az új mozgalmuk logója.

Amennyiben valóban egy „profi grafikus csapat” vett részt a logó megtervezésben,

Hirdetés

akkor finoman szólva sem fektettek bele túl sok energiát, hiszen a Talpra, Magyarok szervezet által használt logó kísértetiesen hasonlít arra, amelyet a Luster Bond nevű indiai ragasztógyártó cég használ.

A felvételt azonban egyszer csak törölte a Blikk, majd a külföldiekre vonatkozó részt kivágva újraközölték a videót – mutatott rá az Origo.

Hirdetés

„Egy szerkesztőségen belüli félreértésből fakadóan a Blikk azelőtt publikálta az anyagot, mielőtt arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Az interjúalanyok kérésére a videóban több helyen is történt korrigálás,

ezért vágta újra a szerkesztőség az anyagot, nem csak a külföldi grafikus csapatra vonatkozó résznél.

A mondat így hangzott el az eredeti videóban: »Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek«” – írta a Blikk az Origo megkeresésére reagálva.

Hirdetés

Az Origo szerint a válaszból egyértelműen kiderül, hogy Magyar Péter cenzúrázta az elkészült videót.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés