Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Futótűzként terjed a neten a Donáth–Cseh páros szánalmas vergődése

Hirdetés

A tévévitán Donáth elkövette azt a gigantikus hibát is, hogy büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását.

„Úgy tűnik, hogy mostanra már a választóknak is elegük lett abból, hogy a saját hazájuk ellen lobbizott, szavazott a két momentumos hölgy.

Finoman szólva nem sok jót ígér, ha egy párt prominense a saját Facebook-oldalán gyakorlatilag azt bizonygatja a saját szavazóinak, egy adatra hivatkozva, hogy ő bizony eléri a kívánt, hőn áhított 5, azaz öt százalékot:

Hirdetés

»FOLYTATNI AKARJUK ÉS FOLYTATNI IS FOGJUK!

De ehhez te is kellesz! Donáth Annával az elmúlt 20 év legeredményesebb magyar EP-képviselői vagyunk. A Medián legfrissebb felmérése szerint a Donáth Anna által vezetett Momentum 5%-on áll, tehát folytathatjuk azt a munkát, amit megkezdtünk. Tovább gyengíthetjük európai eszközökkel a Fidesz rendszerét és közvetlen uniós források megszerzéséért dolgozhatunk, amit a magyar városok és civilek használhatnak fel. Minden szavazat számít, a Momentumra továbbra is érdemes szavazni! Mi nem zsákbamacskát árulunk, hanem a megkezdett munkát akarjuk folytatni. Válaszd Európát, válaszd a Momentumot június 9-én!«

Ez bizony szánalmas. Ráadásul a csütörtöki tévévitán Donáth elkövette azt a gigantikus hibát is, amivel talán még mélyebbre lökte a saját pártját, hogy büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását. Mindezt pár hónappal a párizsi olimpia előtt. Ez egy újabb öngól volt tőle – gondolta magában Felhévizy, majd leült kedvenc foteljába és elégedetten kevergetni kezdte a cappuccinóját, amit új kávéfőzőjével készített.”

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés