Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kunhalmi felszólította Magyar Pétert!

Hirdetés

A Tisza Párt alelnökéről előkerült egy 22 éves videó, amiben vállalhatatlan megjegyzést tett Medgyessy Péter akkori miniszterelnökre. Kunhalmi Ágnes szerint vannak mondatok, amelyek nem évülnek el, és amiket ennyi idő után is tisztázni kell.

Ahogyan arról beszámoltunk, előkerült egy 22 éves felvétel, amelyen Magyar Péter azt mondja Medgyessy Péter akkori miniszterelnökről, miután egy betelefonáló arról beszél, hogy Medgyessy táblát akaszthatna a nyakába: “vagy kötelet a nyakába”. Műsorvezetőtársa, Mráz Ágoston Sámuel rászól Magyarra, hogy “ne”. Magyar hozzáfűzi egyébként, hogy “csak vicc volt”.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke közleményében hangsúlyozza, hogy Medgyessy Péter az MSZP miniszterelnöke volt, és Magyar baloldali emberek sokaságát sértheti még ma is e kijelentésével. “Hiszen a kimondott szavaknak súlya van, ahogy annak is, hogy valaki éppen mivel vagy kivel viccel” – írja.

Hirdetés

Visszautasítja ezt a megjegyzést, és nem tartja Kunhalmi mentségnek, hogy több mint 20 évvel ezelőtt hangzott el. Szerinte vannak mondatok, amelyek nem évülnek el, és amiket ennyi idő után is tisztázni kell.

“Másodszor az lenne a minimum – ha már előkerült ez a kellemetlen és vállalhatatlan felvétel -, hogy Magyar Péter elnézést kér a volt miniszterelnök úrtól” – tette hozzá.

“Nem akarok ilyen országban élni, és tudom, hogy sokan ugyanígy gondolják. Ezért óva intenék mindenkit, aki ma reménykedve túl nagy felhatalmazást akar adni valaki olyannak, akiről már annyi tudunk, hogy kötelet akasztott volna a volt miniszterelnök nyakába, Orbánt pedig szívesen látná az Európai Bizottság vagy Tanács elnökeként” – zárja gondolatait Kunhalmi Ágnes.

Hirdetés

VH

Hirdetés