Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ismét a Karmelitánál bohóckodtak a Momentumosok

Hirdetés

Napi vergődés Momentum-módra.

Az alábbiakat posztolta Gelencsér Ferike, az „államférfi”:

Hirdetés

Orbán és Szijjártó az orosz kollaboráns vezetők dicstelen sorában fog szerepelni a történelemkönyvek lapjain.

Petőfi szívét orosz lándzsa szúrta át, több százezer megerőszakolt magyar nő és a Gulágra hurcolt rengeteg honfitársunk szenvedése mutatta meg az orosz imperializmus igazi arcát. Az ‘56-os forradalmárok orosz tankok ágyútűzben vesztették el fiatal életüket. Sokakat bebörtönöztek, elhurcoltak másokat ki is végeztek azok közül, akik fel merték emelni a szavukat az orosz hadsereg által biztosított elnyomó hatalom ellen.
De voltak, akik az oroszok oldalára álltak a magyar szabadság helyett. Ők a muszkavezetők, akik saját hatalmi vágyaik miatt az oroszokkal kollaborálva árulták el saját honfitársaikat. Zichy Ferenctől Kádár Jánosig sokan sokat vétettek hazánknak az orosz célokat kiszolgálva.

Mára Orbán Viktor és külügyminisztere, Szijjártó Péter egyértelműen a muszkavezetők sorába lépett. Míg mások védekeznek az orosz propagandával szemben, ők tudatosan terjesztik azt itthon és a nagyvilágban.

Hirdetés

Míg mások megvédik az országukat az orosz kibertámadásokkal szemben, ők beengedik az orosz hekkereket a magyar külügy ajtaján, és évekig jól tartják őket. Míg mások megpróbálnak távolodni a háborús bűnös orosz rezsimtől, ők egyre csak közelednek hozzájuk.

Ezért raktuk ki ma reggel Tóth Endre képviselőtársammal és aktivistatársainkkal ezt a molinót Orbán Viktor irodája, a Karmelita épülete elé.

Hiszen holnap arról is döntünk, hogy hány muszkavezetőt küld Magyarország Brüsszelbe. Mert ne legyen kétségünk: Deutsch Tamás és a fideszes delegáció minden tagja hűen fogja szolgálni az orosz érdekeket és az orosz háborús célokat és az Európai Parlamentben, és minden erejükkel az európai egység megtörésén dolgoznak majd.

Hirdetés

Szerencsére van más választás, vannak olyan képviselők, akik következetesen kiállnak az európai egység mellett és az orosz befolyással szemben. Donáth Anna és Cseh Katalin a garancia arra, hogy lesznek, akik bátran ki mernek állni a magyar szabadságért Európában. Támogassátok őket és a Momentum listáját holnap az európai uniós választáson!

VH

Hirdetés

Hirdetés