Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonSport

Magyar szurkolókra támadtak huligánok Kölnben, több embert letartóztatott a rendőrség

Hirdetés

A hooligans.cz nevű cseh szurkolói oldal értesülése szerint csuklyát viselő német huligánok támadtak magyar szurkolókra Kölnben a labdarúgó Európa-bajnokság pénteki nyitómeccse előtt. Egy másik oldal szerint az intézkedő rendőrök nyolc embert letartóztattak.

A hooligans.cz arról írt, hogy a 20-30 főből álló huligáncsoport körülbelül 40 magyar szurkolót vett célba, akik együtt mozogtak a város utcáin.

A Casual Ultra nevű oldal szintén értesült a támadásról, ők annyit tettek hozzá a hírhez az X-en, hogy a helyszínre érkező rendőrök nyolc embert letartóztattak az erőszakos cselekménnyel összefüggésben.

Hirdetés

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szombaton 15:00 órától játssza az első mérkőzését a kontinenstornán, az ellenfél Svájc lesz Kölnben.

SZIJJÁRTÓ PÉTER KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTER KEDDEN ARRÓL TÁJÉKOZTATOTT A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN, HOGY TIZENEGY KONZUL SEGÍTI A HELYSZÍNEN A MAGYAR SZURKOLÓKAT AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG MÉRKŐZÉSEIN KÖLNBEN ÉS STUTTGARTBAN IS.

Hirdetés

A tárcavezető arra kérte a Németországba utazó hazai szurkolókat, hogy regisztráljanak konzuli védelemre, amit a Külgazdasági és Külügyminisztérium honlapján megtehetnek néhány kattintással, írja az MTI.

VH

Hirdetés

Hirdetés