Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar belengette a követőinek: „jó lesz nekem kint Brüsszelben”

Hirdetés

Magyar Péter szavaztatja a követőit…

Magyar Péter már vasárnap este bejelentette a Facebook-oldalán, hogy egy fontos kérdésben kéri ki követői véleményét, a szavazást a Tisza Párt honlapjára fogja kitenni, reggel 8-tól este 8-ig lehet szavazni.

Azt írta: „Bárhogy is döntötök, én elfogadom.”

Hirdetés

Nem meglepő módon a kérdés az lett, felvegye-e az EP-mandátumát –

amiről korábban állította, hogy nem teszi. Tehát ebben is hazudott a baloldal legújabb messiása…

Mint ma reggeli posztjából kiderült:

Hirdetés

„Rengeteg megkeresést kaptam azzal kapcsolatban, hogy felveszem-e az európai képviselői mandátumomat. Korábban azt nyilatkoztam, hogy nem szerepel a terveim között, hogy európai parlamenti képviselő legyek. Azóta azonban sokan (többek között a TISZA Párt közössége és befolyásos európai politikusok és a tanácsadóim is) próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Ahogy az európai parlamenti lista kialakításánál, itt is számítunk a közösségünk kollektív bölcsességére.”

Magyar ezután felsorol nyolc okot, amelyek a képviselőség mellett szólnak (ellenérvet viszont nem hoz egyet sem), majd arra kéri követőit, hogy döntsenek a honlapon található felületen. Az érvek közt szerepel többek közt az is, hogy „Az EP képviselőség egy hónapban körülbelül 8 napi brüsszeli és strasbourgi kint tartózkodással megoldható”, és az is, hogy „Teljesen bevett gyakorlat az Unió országaiban, hogy EP képviselőkből kerül ki a kormányváltó ellenzék vezetője.”

Sokan azonban már előre elmondták a véleményüket a tegnap esti poszt kommentszekciójában. Például így:

Hirdetés

A szavazás jelenlegi állása ITT tekinthető meg.

VH

Hirdetés

Hirdetés