Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Mérő Vera csalódott: Visszautasítom Magyar Péter manipulatív, a „helyes választ” a szavazók szájába adó helyzetértékelését

Hirdetés

A feminista szerző szerint a politikus maga ismerte el, hogy „eddig mást mondott”.

A Mandiner hétfőn rávilágított arra, hogy a június 9-i európai parlamenti választáson induló Magyar az egyik ismerősének 2023 nyarán még azt írta, hogy

Hirdetés

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért.

Korábban maga Magyar Péter többször is azt mondta, ha bejut az Európai Parlamentbe, nem veszi fel a mandátumát,

egy héttel a választásokat követően, a mai napon már arról szavaztatta a követőit, hogy bevállalja-e a havi 20 ezer eurós „kamuállást”.

Hirdetés

Magyar most már érvek sokaságával próbálja győzködni a szavazóit arról, hogy miért lenne mégis jó, ha európai parlamenti képviselő lenne.

Mérő Vera reakciója sem maradt el

A hírre még hétfőn reagált Mérő Vera a Facebook-oldalán.

Hirdetés

Látom a hozzászólásokon és mások posztjain, hogy sokan átverve érzik magukat már a kérdésfelvetés miatt is, hogy felvegye-e a TISZA alelnöke az EP-mandátumát.

Én akkor fogok így érezni, ha nem ad garanciát – elsősorban az őt a korábbi ígéretei alapján megválasztóknak –, hogy legfeljebb fél évre megy az EP-be, amíg sínre kerül a csapat” – fejtette ki a véleményét a feminista újságíró.

„Most csak azt gondolom, hogy a magam részéről visszautasítom Magyar ma reggel publikált manipulatív, csak pro érvekkel dolgozó, a »helyes választ« a szavazók szájába adó helyzetértékelését.

Hirdetés

Mert ellenpontozás nélkül ez egy olyan pro-kontra lista, ami nem is az,

hiszen az – utólag hozzátoldott – kontra érv annyi, hogy elismeri, eddig mást mondott. Amit akkor tart be, ha a szavazók nem értik meg ennyi sok érv alapján, hogy mi A Jó Döntés” – írta Mérő Vera.

„Persze tényleg sok az erős érv, a legerősebb talán a magyar parlamentben való felszólalás joga listavezetőként. De ez akkor is ismert volt, amikor Magyar a leghatározottabban kijelentette, hogy nem megy az EP-be. Ahogy az összes többi érv is. Igaz, akkor még nem egyeztetett a Néppárttal” – írta az újságíró.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés