Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonPublicisztika

Aki saját indulatait sem tudja kontrollálni, hogyan akar egy egész országot vezetni?

Hirdetés

Nagy Attila Tibor is kritizálja a baloldal messiását.

„Aki saját indulatait sem tudja kontrollálni, hogyan akar egy egész országot vezetni? – ez a kínos kérdés jutott eszembe annak kapcsán, hogy napvilágot látott Magyar Péter éjszakai balhéja. Hogy pontosan mi történt, arról nem egyeznek a beszámolók, ám az EP-választásokon nemrég még diadalmas sikert aratott Magyar politikailag sérülést szenvedhet el. Magyarországon a kormányváltáshoz a biztonságra, kiszámíthatóságra vágyó választói többséget aligha lehet megnyerni azzal, ha egy politikus kiabál, üvöltözik, dühében elveszi valakinek a mobiltelefonját.

Sőt, az sem annyira jó, ha elmegy egy éjszakai buliba, ő ugyanis már régóta nem tini vagy huszonéves fiatalember, hanem egy ország vezetésére pályázó párt vezetője és önmagában a fiatalok lelkesedésével, szimpátiájával nem szoktak országgyűlési választásokat nyerni. A több, mint kétmillió nyugdíjas jelentős részének a meggyőzése is kell, azoké is, akik nem szoktak a polgárpukkasztáshoz és a balhétól is viszolyognak.

Hirdetés

Ehhez képest Magyar Péter neve az utóbbi néhány órában a »verekedés«, »dulakodás«, »rendőrség« összefüggésében volt olvasható a magyar nyelvű internetes lapokon. És ez nem jó. Nagyon nem jó. Az 1.3 millió szavazat mutatja, sokan Magyar Péter személyében látták meg a kormányváltás esélyét és egy jobb ország álmát. Magyar Péter felelőssége, hogy ne rémálomba kerüljenek a hívei. És ő maga sem.”

Hirdetés