Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Varga Barnabás édesapja: A műtétet végrehajtották

Hirdetés

Hétfőn 11 órakor sikeres műtétet hajtottak végre a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzés második félidejében súlyosan megsérülő Varga Barnabáson – tudtuk meg a 29 éves labdarúgó Szentpéterfán élő édesapjától.

„Feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra.

Hirdetés

A műtétet végrehajtották, Barni kedvese ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá.

Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk” – mondta az NSO érdeklődésére Varga András.

Korábban beszámoltunk róla: dr. Pánics Gergely, a labdarúgót foglalkoztató FTC csapatorvosa még a műtét előtt reményének adott hangot, hogy amennyiben a beavatkozás jól sikerül és minden rendben lesz, Vargát akár már szerdán kiengedhetik a kórházból.

Hirdetés

A meccs másnapján Marco Rossi szövetségi kapitány is üzent a kórházban fekvő játékosának.

Marco Rossi már a meccs után elmondta, hogy súlyos Varga sérülése, így nem játszhat majd a továbbiakban, amennyiben a magyar csapat továbbjut a csoportkörből. Az olasz szövetségi kapitány hétfőn a közösségi oldalon is üzent a félelmet nem ismerő Varga Barnabásnak.

Hirdetés

Forrás: NSO

Hirdetés