Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Tucker Carlson szerint idő kérdése és a választások előtt eltávolítják Bident a Demokraták

Hirdetés

Az amerikai Demokrata Párt tagjainak el kell távolítaniuk Joe Biden hivatalban lévő elnököt az elnökválasztási versenyből, ez csak idő kérdése, mondja Tucker Carlson amerikai újságíró.

Az X közösségi médiában megjelent bejegyzésében Carlson megjegyezte, hogy a Demokrata Párt túl sok tagja azt sugallta, hogy Biden „őrült”, és most el kell távolítaniuk.

„Bidennel ez van. Le merem fogadni…. Nekik (a demokratáknak – a szerk.) el kell távolítaniuk, és megteszik. A kérdés csak az, hogy mikor. Ha okosak, azonnal megteszik” – írta Carlson az X-en.

Hirdetés

Hirdetés

Véleménye szerint az a mondat, hogy „csak Biden dönthet a távozás mellett”, „abszurd”, és nem tükrözi a Demokrata Párt működését. Az újságíró megjegyezte, hogy Donald Trump volt amerikai elnök immár nemcsak a Republikánus Párt jelöltje, hanem „a legvalószínűbb elnök”.

A Bloomberg korábban arról számolt be, hogy a Demokrata Párt már július 21-én jelölheti Bident az elnöki posztra.

Az amerikai média egyetért abban, hogy Biden gyengén szerepelt a Trumppal folytatott első vitán, amelyre június 28-án este került sor Atlantában . A jelenlegi amerikai elnök dadogva, szünetet tartott, nem mindig fogalmazta meg egyértelműen gondolatait, és az esemény után a televíziós kamera rögzítette azt a pillanatot, amikor Biden felesége, Jill lesegítette a lépcsőn.

Hirdetés

Hirdetés

Forrás: Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Hirdetés