Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Diszkóbotrány: Magyar Péter kiskorú lánynak tett ajánlatot, megszólalt a lány apja

Hirdetés

Megszólalt a Tisza Párt alelnökének diszkóbotrányáról az egyik molesztált lány édesapja, – írja a Magyar Nemzet.

Obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett az erősen ittasnak látszó Magyar Péter egy kiskorú lánynak és a szintén kiskorú barátnőinek – tudta meg a Ripost az egyik lány édesapjától. Mint a férfi a lapnak elmesélte, ott volt kiskorú lányával és annak barátnőivel az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor biztonsági őrök dobták ki Magyar Pétert a botrányos viselkedése miatt.

Az édesapa születésnapi ajándékként vitte el tizenhét éves lányait és barátnőit a „tini-diszkónak” is nevezett szórakozóhelyre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy Magyar Péter be-beszólt, és úgy viselkedett, mint aki azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek. Egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. – Aztán már tőlem kértek segítséget – fogalmazott a férfi.

Hirdetés

Magyar Péternek a lányok csupán szextárgyak

Hangsúlyozta, a Tisza Párt alelnöke úgy beszélt a lányokkal, mint aki valamiféle „szextárgyként” tekint rájuk, perverz beszólásokkal alázva őket.

– Amikor keményen rászóltam, megfenyegetett, hogy majd a testőrei elintéznek. Az sem érdekelte, amikor megmondtam, hogy kiskorú lányokkal mégsem kellene ennyire mocskos szájjal beszélnie

Hirdetés

– fogalmazott az édesapa.

A férfi azt állította, hogy Magyar Péter pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

Hirdetés

Az apa szerint a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat, azokat „szó szerint megfenyegette”.  Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány, az édesapa szerint ezt mondta:

Nem baj, szeretem a friss húst.

Magyar Péter ezután ütött meg egy embert, aki telefonjára vette a politikus vállalhatatlan viselkedését. Az ő telefonját vette el aztán erőszakkal, majd dobta bele a Dunába.

Hirdetés

Magyar Péter az éjszakában #2
byu/Loud-Flow5909 inhungary

Provokált, majd kapcsolataival fenyegetőzött

Ekkor már felháborodott vendégek, köztük sok megalázott nő vette körül az egyre „mocskosabban beszélő”, a kiskorú lányoknak még ekkor is perverz szavakkal beszólogató politikust. A helyzet azzal fenyegetett, hogy kitör a tömegverekedés, amiben Magyar Péter ugyancsak rosszul járhatott volna, hiába voltak ott a testőrei. Ekkor már több tucat ember vette körül.

Hirdetés

Az apa is azok között volt, akik a biztonsági őrök segítségét kérték. Végül a mindenkit „durván leugató”, távozni nem akaró, a mocskos beszólásokat abbahagyni nem akaró politikust erőszakkal, fojtófogást alkalmazva, a többi vendég biztonsága érdekében eltávolították.

Az édesapa is hallotta, amint Magyar Péter eközben is azzal fenyegetőzött, hogy bezáratja a helyet, mert megvannak ehhez a kapcsolatai.

Magyar Péter még kint az utcán is kiabált, fenyegetőzött, aztán tántorgó léptekkel elindult a Duna felé, hogy az ellopott telefont a vízbe dobja.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, június 21-én hajnalban okozott botrányt Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen. Több szemtanú állítása szerint a Tisza Párt alelnöke az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Vendégek tucatjaiba kötött bele, nőket, köztük kiskorú lányokat zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.

Többször alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció, miután több hölgy férfipartnere számon kérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek. A büntetőügyben folyik a nyomozás, jogi szakértők szerint Magyar Pétert nemcsak garázdaságért, de a telefon erőszakos eltulajdonítása miatt rablásért is felelősségre vonhatják.

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés