Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Hont Andrásnak elege lett: amit Magyar Péter művel, az „arcpirító gátlástalanság”

Hirdetés

„Most, hogy Friderikusz Sándor is beszállt a 444-lemondási kampányba (link kommentben), nem árt néhány dolgot elvi éllel és a maga konkrétságában tisztázni. Herczeg Márknak többnyire egy sorával nem értek egyet, és

a 444 szerkesztőségében vélhetően többen meg tudnának fojtani engem egy kanál vízben, mely tudattal remekül elvagyok. Csapásokat adunk, és csapásokat kapunk – ez a műfaj már csak ilyen”  – írja Hont András a Facebookon.

A publicista szerint egy vélemény miatt megtorlást szervezni egy újságíróval vagy egy egész lappal szemben „ultragáz”. Szerinte, aki ebben részt vesz, az gyorsan fejezze be a szólásszabadságról, sajtószabadságról, pluralizmusról, méltányosságról, a hatalom ellenőrzésének szükségességéről szóló „tirádák hangoztatását”.

Hirdetés

Teljesen legitim valakit paprikajancsinak, böszmének, el qrónak nevezni, ha pedig valaki mindezekkel nem ért egyet, az írjon igazabb, frappánsabb, inspirálóbb véleményt (nem lesz nehéz, és felület is bőven akad hozzá)” 

– tette hozzá Hont.

A publicista szerint az jóval kevésbe van rendben vagy egyáltalán nincs rendjén, hogy csak a kommentár jelenik meg, a hír, amit kommentál, már nem. Majd Hont folytatta a kritikát: „Nekem van bajom a 444-gyel, meg az egész rosszul fölfogott gonzó hülyegyerekeskedéssel, és nem is szoktam magamban tartani”.

Hirdetés

Hont szerint a sajtó, a média természetesen bírálható, ám egy politikai tábor föltüzelése egyes orgánumokkal szemben a kritikai hangok elnémítását, vagyis az önkényes hatalomgyakorlást vetíti előre.

Ahogy ezt Friderikusz más esetben érzékeli is, amikor útszéli sarlatánokkal és önjelölt megmondóemberekké öregedő instacelebekkel szemben védelmébe veszi Rónai Egont” 

– tette hozzá a publicista.

Hirdetés

Hont szerint az sem „szép”, amit Gyurcsány tesz a 444-gyel, de az „igazi galádságot” Magyar Péter követte el. „A végeláthatatlan hazugságok sorát egy ritka aljas inszinuációval toldotta meg. A 444-nél kommentelve, de az ámokfutásáról beszámoló szakportálnál is benyögi, hogy neki első kézből származó információja van, hogy a szerkesztőségben a titkosszolgálatok elhelyezték az emberüket” – fűzte hozzá a publicista.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés